Följ oss and sociala medier:

 

INDIKATIONER FÖR BEHANDLING

  • Oönskad tatuering
  • Pigmentation
 
 
 
 

Inför en tatueringsborttagning med laser

  • Sola inte 2-4 veckor innan behandlingen.
  • Använd inte brun-utan-sol på minst 2 veckor innan behandlingen.
  • Undvik smink, feta krämer eller olja på området som ska behandlas 24 timmar innan
  • Applicera rikligt med bedövningssalva på området som ska behandlas minst 2 timmar, gärna 3 timmar innan och täck med plast.

 

Boka tid! 

BOKA TID

  1. pl
  2. sv

Borttagning av ögonbrynstatuering med laser i Stockholm

Att tatuera permanenta ögonbryn har de senaste åren blivit väldigt vanligt. Men tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig. Det kan bero på att personen som utför behandlingen inte var tillräckligt duktig, att man inte längre önskar samma form på ögonbrynen eller att en liten del sticker ut för mycket. Vad än anledningen är så finns vi här för att hjälpa dig!

Ansiktet är det första man ser när man möter någon och något man lägger ganska stor vikt på, så det är inte roligt om man går runt och känna sig missnöjd hela tiden och tänka på ögonbrynen. Därför känner många också oro för att lasra sig där eftersom de inte vill riskera mer missnöje då det är en process att bleka bort permanenta ögonbryn. Normalt sett går det fortare att ta bort ögonbryn än vanliga tatueringar.

 

Schemat

Detta är en långsam process för kroppen som pågår 2-6 behandlingar total,  med 4 veckors mellanrum tills tatueringen bleknat bort. 

 

Direkt under behandling blir det en rodnad på huden, men det brukar avta inom några dagar. En del får skorpbildning och små blåsor på tatueringen under den första veckan, men det är som regel väldigt lite och försvinner efter ungefär två veckor. Här måste man dock komma ihåg att inte pilla sönder och ta bort skorpor och blåsor på grund av infektionsrisken, och eventuell ärrbildning. I en del fall blir det inga skorpor eller blåsor, men det betyder inte att behandlingen tagit sämre.
 

Resultatet

 

I de flesta fall försvinner tatueringen helt, och huden ser precis ut som innan du tatuerade dig. Hos ett fåtal kan det däremot finnas svaga skuggor/rester av pigment kvar efter behandlingen.

Tyvärr kan man inte svara exakt på hur din tatuering kommer att se ut efter behandlingarna och hur många behandlingar som kommer att krävas eftersom alla människor är olika och således reagerar olika på laserbehandlingen.

På samma sätt är också alla tatueringar olika beroende på vem som har tatuerat dig, vilken färg dem har använt och vilket fabrikat den färgen hade.

Rent allmänt så kan man dock säga att det blir bäst resultat på äldre tatueringar som är svarta och/eller har mycket mörka pigment.