Följ oss and sociala medier:

boka tid!

BOKA TID

  1. pl
  2. sv

Behandlingen använder processen med selektiv fototermolys (koagulation på en strikt definierad yta).

Under proceduren absorberas laserstrålen av det röda blodpigmentet - hemoglobin och omvandlas sedan till värme. Vattnet i vävnaden avdunstas och kärlets väggar torkar upp, kollapsar och dör för att absorberas av kroppen efter en tid.

Detta förhindrar rivning av kärlväggarna, vilket minskar biverkningarna och minskar återhämtningstiden.

Läkaren bedömer missfärgning och pigmenteringsmärken samt diameter, färg och antal hudskador hos patienten för att välja lämpliga laserinställningar.

Personer som är kvalificerade för förfarandet genomgår ett lasertest för att optimalt välja sådan energi för att få bästa effekt med minsta möjliga mängd. För att förhindra vävnadsskador (vilket kan leda till ärrbildning) pulseras strålemissionen - luckorna mellan pulserna gör att vävnaden kan svalna. Ljusenergin som avges från lasern absorberas av det röda blodpigmentet, dvs. hemoglobin.

Som ett resultat stiger temperaturen och blodet "dras samman" och förstör blodkärlets väggar från insidan.

Efter en tid tas kärlet av sig själv från kroppen. Ibland, för att stänga blodkärlen med en laser för att ge synliga resultat, måste proceduren utföras 1 till 3 gånger inom några månader. Förfarandet kan utföras när som helst på året.

 

INDIKATIONER
FÖR BEHANDLING

• ytliga blodkärl

 

MAN FÅR INTE GÖRA
BEHANDLINGEN OM MAN

• Är gravid
• Ammar
• Har infektion i behandlingsområdet
• Har aktiv cancer sjukdom
• Genomgår steroidterapi